SEBEPREZENTACE A UVOLNĚNÝ HLAS – INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ

JAK TO VIDÍM…

Chcete zlepšit svůj hlasový projev a očekáváte, že vám nabídnu pár rad, triků a tipů a půjde to samo? Možná ano. Nebo ne?

Z mé zkušenosti vyplývá, že může jít i o delší, avšak velice zajímavý proces. Úroveň vašeho hlasového projevu totiž souvisí s vaší životní cestou – jejími zákrutami, překážkami, které na ní byly, a v neposlední řadě také s lidmi, se kterými jste se na této cestě setkali. Možná i Vy patříte k těm, kterým v dětství říkali, že nemají rytmus či zpívají falešně. Tyhle informace, které přicházely zvenku, se mohly podepsat nejen na vašem zpěvu, ale také na vašem celkovém projevu. Najdete se v níže uvedených řádcích?

  • Pociťujete trému, když máte promluvit před větší skupinou.
  • Zlobí Vás hlasivky, přeskakuje vám hlas.
  • Mluvíte překotně ve snaze, abyste dokázal(a) sdělit všechno, ale to způsobuje, že vám ostatní nerozumí.
  • Jste introvert, který to má v hlavě všechno srovnané, ale do prezentace před skupinou se vám nechce, popř. vás při prezentaci občas zrazuje neverbální komunikace.
  • Celý život jste musel(a) být ten/ta správný(á), hodný(á) a poslušný (á) a vaše komunikce je tím ovlivněna. Např. Nosíte celý život nepřirozený úsměv, který pak ovlivňuje a deformuje hlasový projev.
  • Potřebujete si srovnat životní priority a najít svůj vlastní osobitý prezentační styl. Potřebujete pomoci s obsahem prezentováno tak, aby to k nalezenému prezentačnímu stylu ladilo.
  • …možná sám(a) doplníte něco, co výše uvedeno nebylo.

Pokud jste se rozhodli vstoupit se mnou do individuálního výcviku, určitě vás bude zajímat, jak naše setkávání budou vypadat. Pročtěte tedy pozorně následující řádky na další stránce, a pokud Vás moje nabídka zaujme, zavolejte, nebo napište.

Úvodní prezenční setkání:
Úvodní osobní setkání bude 2,5 hodinové, s tím by bylo dobré počítat. V průběhu tohoto setkání se spolu seznámíme, společně se pak zaměříme na to, co chcete změnit. Formou rozhovoru či dalších diagnostických metod společně najdeme vhodný způsob další společné práce. Součástí prvního setkání je série základních cvičení, která napomohou při uvolňování těla, nácviku správného dechu, zvědomí proces opírání hlasu o dech, posílí artikulaci (zabrousíme trochu do logopedie). Také bych s Vámi udělala pár hlasových cvičení, která pomohou uvolnit hlas, aby byl znělý a dobře se poslouchal. Cena úvodního setkání je 1 400 Kč, pokud se toto setkání bude konat v dojezdu do 150 km od Chotěboře na Vysočině. Pokud budu cestovat dál, tak cena úvodního setkání bude 1800 Kč.

Průběžná setkávání
Četnost si domluvíme individuálně (dle Vaší potřeby a finančních možností). Tato setkávání mohou být buď prezenční, nebo se můžeme spojit přes ZOOM, SKYPE, WHATS UP či MESSENGER.

  • Při prezenčním setkávání bychom se zaměřovali primárně na uvolňování hlasu, artikulaci, dynamiku projevu, nácviku prezentací apod. Tato setkávání trvají v průměru 1,5 hodiny. Cena průběžného prezenčního setkání je 1 050 Kč, pokud se toto setkání bude konat v dojezdu do 150 km od Chotěboře na Vysočině. Pokud budu cestovat dál, tak cena úvodního setkání činí 1450 Kč.
  • Při distančním setkávání můžeme pak dle Vašich potřeb pracovat na konkrétních zadáních z Vaší strany – prezentacích, může probíhat poradenství, které se bude týkat témat, která vyplynout v průběhu naší spolupráce, apod. Cena distančního setkání je 500 Kč/hodinu.

NÁJEM PROSTOR
V uvedených cenách není nájem prostor, ve kterých pracujeme.
Pokud za mnou přijedete do Chotěboře na Vysočině, prostory zajistím a nájem bude v ceně konzultace.
Pokud pojedu já za Vámi, můžeme pracovat buď u vás doma, nebo v prostorech, kterými pro podobnou práci disponujete.

Přeji vám, aby Vaše komunikace projev byl hravý a uvolněný. Ráda Vás na cestě k takovému projevu provedu. S láskou, Bára Lalitya

Komentáře

Komentáře jsou uzavřeny.